CLOTHBOOKS FOR SUITS, JACKETS, TROUSERS, WAISTCOATS, SHIRTS & MORE.

De Oost offers a wide range of materials to create a garment with those properties that you find important. To satisfy the varied demand of a detail-oriented, quality conscious clientele, we offer several lines of British and Italian weavers. All lines are carefully selected in terms of function (from overcoats to suits to jackets to shirts), quality, weights, patterns and colors.


Het bezoeken van een bespoke kleermaker en het laten maken van een pak is een persoonlijke ervaring an sich. In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat. Dit aan de hand van een 3-delig pak dat ik voor me zelf laat maken vertel ik je mijn persoonlijke verhaal en waarom ik bepaalde keuzes maak. Zo krijg je een goede indruk van hoe we jouw verhaal kunnen vertalen naar een goed passend en gemaakt kledingstuk waardoor jij je goed voelt en dit uitstraalt. 


 

CLOTHBOOKS FOR SHIRTS